ALGEMENE

INFORMATIE

De wedstrijd is toegankelijk voor trimmers, recreanten en wedstrijdatleten, individueel, en trio’s (relay/estafette). Voor deelname is een (dag) licentie verplicht. Atleten welke geen NTB-licentie hebben kunnen deze kopen bij de inschrijving. Zie hiervoor het onderwerp “licentie”.

RESTITUTIE

Restitutie van inschrijfgeld is vanaf 24 augustus niet meer mogelijk. Startnummers kunnen wel overgaan naar een andere deelnemer. Stuur uiterlijk 1 week voor het evenement een mail naar wedstrijdsecretariaat@triathlonbrabant.nl met daarin de gegevens (naam,adres,geboortedatum) van diegene die het startnummer overneemt.

TIJDREGISTRATIE

De tijdregistratie wordt verzorgd door MyLaps

LICENTIE

  • Deelnemers zonder NTB A-licentie kunnen meedoen met een daglicentie

  • Buitenlandse deelnemers kunnen meedoen met de triatlon licentie van het betreffende land.

  • Voor trio’s geldt: als minimaal 1 deelnemer een triatlon wedstrijdlicentie heeft hoeft geen daglicentie te worden gekocht. Ze strijden samen in één wedstrijd.

OVERIG

Wij hanteren de NTB reglementen. Download hier de reglementen van de NTB

  • Inschrijving is mogelijk tot 28 augustus 2022

  • Er wordt maximaal 1 inschrijving per persoon per wedstrijddag geaccepteerd.

DISCLAIMER

U bent als deelnemer te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw gezondheid bij deelname, laat deze bij twijfel altijd checken door een arts.

Check voor aanvang van het evenement altijd de laatste updates op deze website, de organisatie behoud het recht aanpassingen aan te brengen.

WIJ ZIJN TROTS

OP ONZE SPONSORS EN VRIJWILLIGERS