DEELNEMERSINFO

STARTNUMMERS

Startnummers worden uitgereikt op de dag van de wedstrijd tussen 8.30 en 10.30 uur. Zorg dat je op tijd bent.

  • Startnummer

  • Startnummer stickers
  • Enkelband

  • Huurchip

CHIP

De chip is een onderdeel van de tijdregistratie. Bevestig de chip met de enkelband om je enkel. Deze chip hou je de hele wedstrijd om je enkel. Deelnemers van een estafetteteam wisselen de chip en enkelband na ieder onderdeel in de daarvoor bestemde wisselzone in het parc fermé. Na de finish staan tonnen klaar, waar je de huurchips in kunt deponeren.

PARC FERMÉ

Je fiets kun je vanaf 08:30 uur stallen. Let daarbij op de fietsers die op het parcours zijn! Bij het betreden van het parc fermé wordt je fiets en helm gecontroleerd. Zorg ervoor dat je daar je helm al op hebt met het helmbandje dicht. Op het parc fermé mag niet gefietst worden. De wisselzone is genummerd. Je fiets hang je op bij jouw startnummer. Hier kan je ook je wisselspullen; fietsschoenen, loopschoenen en dergelijke kwijt.

Na afloop van de wedstrijd kan je op vertoon van je startnummer je fiets weer ophalen op het parc fermé. Let op dat je tijdens het in- en uitchecken geen deelnemers hindert die met de wedstrijd bezig zijn. Op het parc fermé moet je de aanwijzingen van de vrijwilligers altijd opvolgen. Hou je je niet aan deze regels dan word je uit de wedstrijd gehaald. Het parc fermé is alleen toegankelijk voor deelnemers en wordt tot 15.30 uur bewaakt door de organisatie. Daarna worden de fietsen niet meer bewaakt en staat je fiets daar voor eigen risico.

ESTAFETTE & BEDRIJVENTEAMS

Voor de estafette- en bedrijventeams gelden dezelfde regels als voor de individuele deelnemers met dit verschil dat de chip doorgegeven moet worden aan de deelnemer voor het volgende onderdeel. De zwemmer geeft de chip door aan de fietser en de fietser geeft de chip door aan de loper. De wisselzone hiervoor is in het parc fermé.

WATERTEMPERATUUR

We houden de watertemperatuur constant in de gaten. Met betrekking tot het wel of niet dragen van een wetsuit volgen we het NTB reglement. De uiteindelijke beslissing over het al dan niet doorgaan van de wedstrijd en het al dan niet dragen van een wetsuit wordt 1 uur voor de start van de wedstrijd genomen.

WIJ ZIJN TROTS

OP ONZE SPONSORS EN VRIJWILLIGERS