WETSUITVERHUUR

Mocht de watertemperatuur afkoelen de komende weken, dan is een goed aansluitend wetsuit een meerwaarde om je lichaam tijdens het zwemonderdeel minder snel te laten afkoelen. Zwemmen met een wetsuit is niet verplicht bij een watertemperatuur boven de 17 graden, maar bij dalende watertemperatuur wel aan te bevelen.

WAT DOET EEN WETSUIT?

Het wetsuit beschermt je tegen de koude van het water en zorgt ervoor dat je beter drijft. Echter, met een wetsuit zwemmen is anders dan in ‘gewone’ zwemkleding. Zo is de ligging van je lichaam in het water hoger. Lekker bij de borstcrawl, maar zwem je schoolslag dan zul je merken dat je je slag iets moet gaan aanpassen. Een wetsuit moet goed zitten. Is het te groot, dan ‘vang’ je water en dat zwemt veel zwaarder. Is het te strak dan is het niet prettig om adem te halen. Kortom, het pak moet goed zitten

NOG GEEN WETSUIT?

Sta je op 25 september aan de startlijn van de Triathlon Brabant, maar beschik je nog niet over een triathlon wetsuit? SandenSports biedt je de mogelijkheid om een wetsuit te huren, zodat u met een gerust hart aan de start kunt staan. Tevens zorgen we ervoor dat je het wetsuit een aantal dagen voor de wedstrijd in huis hebt, zodat je de mogelijkheid hebt om nog een aantal test rondes te maken. Je ontvangt het wetsuit woensdag 21 september in huis (via de post), zodat je zondag 25 september volledig voorbereid bent voor de triathlon. Daarna verwachten we het wetsuit op woensdag 28 september weer terug (via de post of in onze winkel). De prijs die je voor de huur van dit middle-range wetsuit betaalt is €40 (+€5 verzendkosten), daarnaast betaal je een bedrag van €150 borg.

Wil je een wetsuit te huren? Stuur dan een email naar info@triathlonaccessoires.nl met als onderwerp ‘Wetsuit huur Triathlon Brabant” en vermeld je naam/adres gegevens, inclusief lengte/gewicht, waarmee wij de juiste maat kunnen bepalen.

WIJ ZIJN TROTS

OP ONZE SPONSORS EN VRIJWILLIGERS